tusshuvuds

FLYTTEN

Kategori: Allmänt

Ja så har man flyttat nu då..
I fredags gick lasset, Pappa och Olle kom med släpvagnen så lastade vi på mina grejer å sen bar det iväg, vi stannade på vägen och åt på en korvmoj utan element :) Och när vi kom fram till Sundsvall gick jag upp å hämtade Marcus och hans bror så hjälpte de till att bära in alla grejerna upp för trappan å in i det nya hemmet, något av en kraft ansträngning.

Men nu äntligen, kan man börja varva ner. Trist att det inte blev bättre planerat dock, så man hade kunnat träffat alla vännerna innan det bar iväg, men de va ju nå strulputtar som inte kunde med att planera in datum och då blir man jäkligt less å frågar om inte pappa kan köra istället och då går det på 2 minuter å veta vilken dag det bär iväg.. Sånt älskar jag... Vart väldigt brått dock för sen blev det jour åt mor och far så vi var tvungna att ta flyttlasset innan det. Ville som inte leva nerpackad i en vecka ens... Kom hit i fredags och nu har jag packat upp allt utom en kartong. I förrgår tänkte jag och Marcus att vi skulle åka skridskor, men så gick jag å fick migrän så det sket sig ju.. har fortfarande små ont, känns inget nu så länge jag inte hostar för då blir det som små explosioner i huvet, men allra värst är ändå att nysa när det är såhär... Och det har jag bara gjort en gång, som tur är. Blir kanske skridskor en annan dag istället... Snart ska vi åka till Willys här i Sundsvall å handla lite.. Måste försöka leva snålt nu ett tag, ska bli spännande å se hur det går... Men man går inte å små äter en massa nu som man gjorde hemma över jul, jag har tappat minst 5 kilo sen julen, hoppas det håller i sig... Gick upp 10 kilo förra månaden så det är bara bra om jag går ner minst lika mycket :) Nu ska jag leta rätt på willys hemsida och veckoerbjudande, kan ju hända att man handlar något mer än det lilla man skrivit upp på listan och lägga i frysen kanske.. :)
Är lite av ett kaos här hemma nu med alla grejer.. Men så fort vi fått ordning å reda så får den som vill komma å hälsa på! :)

Kramen