tusshuvuds

Ny goffen!

Kategori: Allmänt

Köpte en golf till mamma i 50 års present! :) Eller ja, det är väl inte riktigt hela sanningen inte.. :) Jag ska få låna med mig mammas bil ner till Skövde nu när jag sticker iväg för att plugga.. :) Men den gamla golfen kändes inte så säker att sitta å långköra i, så vi har letat å letat efter bil på blocket.. Så hittade jag den här, pappa fick ringa å dan därpå så åkte vi å tittade på den.. :) den skulle egentligen kostat 8900:- men vi fick pruta ner den till 6000:- + gamla golfen.. Hoppas vi blev nöjda ifrån båda håll :) vi slapp ha kvar den gamla, som kanske hade rasat ihop närsomhelst å de fick ju bra betalt ändå, och kan plocka reservdelar ifrån den gamla om inte annat.. win win!


Den nya! :) oh! vad jag tycker om den (fasar dock smått för att den ska ramla sönder på något sätt och att vi blivit lurade, men än går den hur bra som helst) :)




Idag har jag vart på arbetslivsresurs och fått avsluta där.. Sen träffade jag Lilian hemma hos henne, vi satt där å pratade å sen promenerade vi iväg för att hämta bilen i badhusparken (pappas mercedes blev det idag för han fixade in bilstereon i nya golfen där hemma). Så körde jag upp oss till reveljen så åt vi pizza till lunch där. :) De höll på att ta en avgift på 5:- för att vi ville dela på pizzan, inte många kronor, men va löjligt.. berodde på den extra disken sa de när Lilian frågade, så då sa vi att vi kunde äta från samma tallrik.. :) Så vi slapp straff avgiften :P haha! Det är bra att hon står på sig å undrar å säger ifrån, en annan är ju mer bara ok, å sen är det borta ur huvet, dumt nog.. När vi ätit klart skjutsade jag hem Lilian och då fick jag tillbaka en film hon lånat av mig för ett tag sen ;) I flesta laget, hade tänkt titta på den ikväll men fastnade framför tv:n istället.. Blir väl nån kväll framöver kan jag tro.. förhoppningsvis inte själv, men de kan ju vara att hoppas på för mycket det :P

Har köpt en ny tv nu också, men foto på den får vänta tills jag lyckats städa här hemma.. + att jag vill fixa upp den snyggt på egen hylla å med video och dator å grejer på rätt ställen.. får se när tusan de blir :P




Sen är det annat som är mindre roligt så det tänker jag inte skriva mycket om, vet inte ens om jag har helt rätt i mina misstankar heller, men verkar inte bättre.. men orkar snart inte vara ledsen över det mer.. (kommer anntagligen vara det länge till men iaf).. Jag har lurat mig själv helt enkelt.. Trott att känslor varit besvarade när de inte varit det.. Men att jag inte fattat det förns nu när det varit så tydligt i flera veckor? jag måste ju vara något av en idiot jag!

Imorgonbitti ska jag in till stan igen, men den här gången för att klippa mig lite.. :) få håret mer uppklippt.. ska bli riktigt härligt att fräsha upp det lite.. :) Tar nog golfen in då tror jag!