tusshuvuds

allt möjligt.. läs om du orkar ;)

Kategori: Allmänt

Tänkte bespara alla på facebook mina funderingar för en stund :P vet inte varför men jag annvänder det nästan som nå twitter eller någe.. måste vara hur många som helst som lessnat på mina inlägg och dolt mig :) :P

Håller på å ska städa upp här ute i stugan min men det går segt som bara den nu.. försöker få till nån värme men vill inte elda upp all torr ved som finns här inne för då har jag inget kvar till imorgon, har hämtat mer ved ute idag men den är blöt nu, så då måste jag elda för att torka den å ja, det blir ju en ond cirkel.. tar mycket tid ifrån städningen.. Tur att stugan är så liten ändå, men är sååå mycket jag vill göra här ute för att förbättra eller förenkla saker å ting.. ska ta å lägga klickgolv här ute sen, när jag fått ihop pengar till de.. just nu sparar ju för något annat, men det är ju hemligt det än så länge, får se om de går vägen innan jag avslöjar något där :P (mamma du behöver inte vara orolig, vill ni inte ha kvar klickgolvet här sen när jag flyttar ut så kan vi bara slita bort det :) limmar inte fast något) :)

badrummet hade gärna fått varit större än det är nu :) oh om man fått haft ett badkar där inne :) då skulle jag haft mys kvällar där med ljus å badsalt, för mig själv såklart.. :) Men den förändring jag hoppas på där inne  är att få flytta på varmvattenberedaren och få ta bort duschkabinen, och få byta ut spegelskåpet (iaf medans jag bor här) sen skulle jag vara nöjd, typ :P haha! Men det är inte viktigaste prioritet för mig, klarar mig så som det är nu också.

På Söndag ska jag följa med min mammas faster Eva och stå på julmarknad och sälja mitt bröd som jag bakat (känner mig lite som en bullmomma ibland :P) Ska bli kul, fast är ju ute så vi fryser väl ihjäl på en halvtimma, om jag nu inte hittar mina täckbyxor, fattar inte vart jag gjort av dem!! Har letat ute i förrådet nu idag, men verkar bara vara massa barnkläder i lådorna jag har där, till framtida bruk, när nu det blir av :P ska kolla i morsan och farsans förråd sen ikväll också..

Sen har man väl blandade känslor för de som hände för ett par helger sen också, hade ju hoppats på något mer, men är glad åt det lilla iallafall.. :)

Har fått en ny kyl/frys hit ut i stugan nu, den är fin och Stor! :) tycker om den som bara den :) ska fylla den med frysmat :)  Men då måste jag hitta micron som är någonstans här hemma hos mor och far, annars blire jobbigt och kallt med mina ensamma middagar :) Så behöver jag bara laga mat när jag får främmande :) Tycker ju om att laga mat, men inte bara till mig, det är typ det tråkigaste jag vet.. Camilla var här och åt med mig i förrgår :) salladswraps åt vi, såå gott! :) är något jag inte skulle unna mig när jag e själv, så tack Camilla! :)

Bilden är från när jag var hos Petra och Cassandra i Stockholm, men det är salladswraps iaf. :) 

Ett problem jag har med min städning här ute är alla mina "viktiga" papper som ligger och dräller överallt, har pärmar, men jag vet inte vad jag borde sätta i dem å inte.. tror jag sparar på för mycket och har dålig ordning på det.. skulle behöva någon som kom å gick igenom dem med mig och säger: Elin det här kan du spara, det här kan du elda upp osv. sen: så, den högen sätter du i den pärmen och på den skriver du ...... och den högen ... Ja ni fattar.. har sååå dålig koll på sånt där själv!


Sen har jag saker jag inte vill behålla som jag inte kan förmå mig att kasta. helknäppt jag vet!!!

Min "nya" mobiltelefon som fick vatten på sig efter typ 3-4 månader och sen fått nån kortslutning i 4,5,6 knapparna och joysticken och lägga på knappen med, eftersom de som spillde vatten på den inte stängde av den eller kunde tala om för mig vad som hänt så jag kunnat få göra det istället. Något som får mig på dåligt humör så fort jag ser den faktiskt, skitjobbigt.. Har pratat med dem på telia och de tar inte gärna emot en vattenskadad telefon för lagning, å om jag skickar iväg den till verksatn kostar det tydligen 300 kronor nånting bara för att de ska ta reda på vad som är fel på den och då är det inte säkert att de kan göra något heller.. Det som gör att jag inte kan kasta skiten är att jag känner att det finns kanske någon där ute som vill ha den och kan laga den, gäller bara att hitta den å det är inte sååå lätt!

Sen har jag en digitalkamera också, som jag köpt i Stockholm, den går det ta 3-4 bilder med, och kolla igenom dem å sen har batteriet dött (fast det precis var nybytt). När jag gick tillbaka till butiken jag köpte den i så sa de att jag måste köpa laddningsbara batterier till den, men när jag köpte den var det några andra speciella batterier som skulle vara till den och bara den sorten som fungerade. Tyckte de försökte lura mig så jag har inte köpt några laddningsbara batterier, och känner mig övertygad om att kameran har något fel.

Är du teknisk av dig får du jätte gärna hjälpa mig med de här grejerna, mobilen kan du få för den vill jag inte se men samtidigt inte kasta bort :) kameran behåller jag gärna om man får till så man kan annvända den ordentligt utan att ruinera sig på batterier! :)

Blää måste diska... vad sjukt negativ jag känner mig i det här inlägget :) Å ingen julstämmning har jag hittat än heller.. Men men, de kommer väl :)

Hoppas jag inte tråkat ihjäl någon med det här :P ska skriva någe roligare nästa gång (hoppas jag ;P)

Kramen