tusshuvuds

Mitt nya bo..

Kategori: Allmänt

Jepps, nu har man flyttat ner.. å inte har jag skrivit något här fast jag bott här i hela en å en halv vecka.. men nu jädrar! :) Har haft sånna problem med min internet uppkoppling så nu bara hoppas jag att det håller tills jag fått klart första utkastet så får jag väl hålla på å spara å greja på titt som tätt nu så jag inte blir tokig :)

Har fått till rummet rätt bra nu iaf, känner mig rätt nöjd.. men går ju såklart att göra mer men de får man se när man orkar med :) Har tatt bilder som jag ska försöka få in i datorn så jag kan visa lite :) När vi kom hit var dörrarna orangea, men de har vi fixat med en tapetrulle ifrån rean på rusta och en rulle tejp, så nu går det va i rummet utan att må lite illa :P haha!

  Där ser man mitt lilla tält till plantorna också :) gjort i plastfolie å tejp.. :) tejp e bra skit de!!  åsså en bild på min fina toa :P haha!var snäppet mysigare där inne med en liten badrumsmatta iaf.. :) min fina toa-dörr :) måste ju visa att vi kvinnor kan vi med :P här ser vi min halvfärdiga toadörr innifrån, fin fin färg va? :P tänka vad man får stå ut med när man sitter å skiter nu, ska ta tag i resten utav dörrn snart.. :P 

Förra helgen planterade jag fröna jag fick utav Hella, tack så mycket för dem, är så kul att ha något på rummet att påta på med! :) har tatt bilder på de små plantorna också som jag ska lägga in här :) Har med mig paprika planatan jag fick utav Stina ifjol också, har satt om den i en hink nu så nu jädrar bör den ge nån paprika snart tycker jag :) Ska köpa fler pinnar till dem då jag får pengar ifrån CSN sen..

    

Första veckan på utbildningen har gått bra iaf.. läste teori för fulla muggar i 4 av 5 dar å sen på 5:e dagen gjorde jag å Johanna test 1 å klarade det :) så första biten e klar, men kommer flera.. :) I Fredags fick vi våra kläder också.. attsikens, de har jag inte fixat nån bild på.. får göra de nån dag :) haha.. såå snygga!! eller ja, passform noll på de mesta faktiskt.. men byxorna tycker jag grymt mycke om.. me like me like! :P :)