tusshuvuds

Stockholm

Kategori: Allmänt

Har jag vart i en vecka nu, kom hem igårkväll helt slut efter en 9 timmar lång bussresa.
Vilken vecka! Flög ner med Mia i Måndags morse, vi satte oss på arlanda & åt "lunch" vid 8 tiden ungefär sen så åkte vi till studion där hon är å gästar en vecka i månaden. Efter att ha varit där å tagit det lugnt ett tag for jag iväg med tunnelbanan ut mot fruängen å klev av, hmm, vid en hållplats som har ett bortglömt namn :) Där träffade jag min morbror Håkan :) Vi gick å fikade, inte en gång utan 2!!! :) Den andra efter en promenad så det gör inte så mycket :) Det var verkligen jätte goda muffins på det där stället Håkan! Köpte med mig två muffins hem till Jonna också :) Var tur att Håkan hjälpte mig att kolla tågtider på datorn innan jag skulle åka ut till henne för de höll på att fixa roslagsbanan där nere nu så man skulle inte kliva av vid tekniska nu längre utan fortsätta till ersättningsbussarna vid danderyds sjukhus istället :)

Gick iaf hur smidigt å bra som helst och jag kom med ett tåg ut till Åkersberga :) Jonna å Dexan kom å mötte mig vid tåget :) Sen fick Dexter åka på axlarna mina nästan hela vägen hem :) Han har blitt så stor nu lillkillen, jätte duktig å gå :) Å pekar med hela långfingret gör han också :P undrar just om det är Jonna eller Adam han har det efter :P Jonna mådde inte så bra på tisdag morgon så då klev jag upp å gjorde iordning Dexter för dagis och gick iväg med honom i vagnen. Var ju ett tag sen jag var med där nere men så fort vi närmade oss dagis så började Dexter peka å låta så jag gissade på att jag hittat rätt :) Gick hur bra som helst att lämna honom :) Sen kändes det ju lite stört att gå hem med vagnen tom så när som på en gosedjursapa som först satt upp ordentligt i vagnen men då kände jag mig så knäpp så jag var tvungen att lägga honom på huvet istället, trodde folk skulle tänka att jag var dum i huvet som gick å skjutsade apan i vagnen :P

Sen blev det två lugna dagar där nere med Dexter och Jonna å sen åkte jag på magsjukan för första gången nånsin.. var på Torsdag morgon när Jonna hade måsta åkt på jobbet tidigare å jag lovat att ta Dexter till dagis som jag började känna mig rätt vissen.. Men kom upp å lyckades byta på Dexter å klä honom å allting sen mådde jag riktigt kasst, tänkte att fasen, kommer jag komma iväg med honom nu? Men när jag satt där i soffan så hördes ett icke mysigt ljud ifrån Dexter å jag ringde Jonna å sa att näpp, Dexter kan inte gå på dagis idag, sen blev det byte av blöjan å bort med byxorna, urjkas.. Vi gick å la oss igen å efter att jag hållt handen på magen hans å värmt den en stund å klappat näsan sådär som Jonna gjorde när han var lill liten så somna han om, då började mitt helvete.. Som tur va kom Adam å hämta Dexter innan jag började kexa också, tänker inte gå in på några detaljer, det jag skrivit nu har faktiskt varit riktigt cencurerat :P

Torsdagen slutade iaf med att Jonna och hennes inneboende Jonas satt i soffan å kollade på hajen medans jag såg den ifrån golvet, jag trivdes jätte bra där nere, trä är riktigt svalt å skönt ibland :)

På Fredagen hade vi planerat att åka in till Stockholm å gå ut på krogen men jag ville inte åka så långt :P Slutade med en kort sväng in till Åkersbergas uteliv tillsammans med två karlar istället.. Sen ville jag hem igen.

På Lördagen var man helt återställd å kände sig prima donna :P Så då blev det Sushi med förfest hos Jonna och utgång inne i Stockholm city :) Jonas och Daniel följde med, å det var jätte kul, iaf hemma hos Jonna tyckte jag det :) Visst tyckte jag de var trevliga ute också, ibland, inte särskillt ofta där då, men det som de sa mest till mig under kvällen var: Eeelin fan asså va du e otaggad! (när man hört det ca 40 ggr så har man inte direkt blivit på bättre party humör :P ) Sen har ju inte jag träffat Daniel så mycket men jag fattar ändå inte vad som hände med honom... varenda gång man började snacka med någon av dem så sa han: jaaaaaaaaa eller näääääääää... lät som att han skulle till å somna eller nått :P å vare inte de jag hörde ifrån honom under kvällen så var det hans och Jonas favorit citat: Asså, va du är otaggad. Sen så vet ju jag att det var sjukt onyktra för sådär otrevliga har de aldrig varit med mig annars.. Men de hade iaf kul ute som jag fatta det och Jag å Jonna hade kul på dansgolvet ett tag vi också :) Sen ville jag dra iväg till några kompisar som tydligen bor ute i Märsta nu mer, hade ingen aning om var Märsta låg men jag kände igen det å dit ville jag, Jonna bestämde sig för å följa med å jag sa till killarna att de fick göra som de ville om de ville följa med de också eller om de ville stanna på meduza å fortsätta dansa å dricka så fick de ju göra det. Blev en långsam färd till T-centralen då de här killarna gick å tjatade om att det är ju aslångt till Märsta och var allmännt negativa över idén överhuvudtaget (jag fattar inte varför de valde att följa med?) Sen var det ju stressigt också eftersom det inte var många bussar som gick dit ut heller. Så när vi kom upp på rätt gata å började leta efter hållplatsen, så var killarna helt plötsligt borta, precis då ser jag bussen å vi måste börja springa, den började köra men jag viftade med min remsa å sprang emot den så då stannade busschauffören å lät oss kliva på (hur många så underbara busschaufförer finns det i Stockholm?). Sen visade det sig att killarna gått in på Mc Donalds i (som Jonas sa dagen därpå) 10 sekunder.. Så de missade bussen, men konstigt nog drog de hem istället för tillbaka på krogen, wunder why?
Var iaf riktigt roligt att träffa vännerna i Märsta igen! Har inte sett dem på aslänge, Daniel är det nog 5 år sen jag såg iallafall, Stefan har man ju träffat lite som hastigast på stråket å så uppe i Östersund men det är ju inte alls samma sak som å sitta ner å snacka med varandra det inte.. Kvällen hade inte kunnat slutat bättre :)

Vart en lugn Söndag med pizza (äter inbakad pizza utan ost nuförtiden jag eftersom jag e känslig för mjölken, funkar hur bra som helst) till middag & packning på kvällen å sen blev det hemfärd på Måndag morgon, självklart glömde jag mobilen hos Jonna men det fixade sig som tur va rätt snabbt å smidigt ändå :) Hittade till bussen utan problem och efter 9 timmar med 2 byten var jag hemma igen, helt slut.. :)

Nu ska jag ladda batterierna och imorgon blir det packning inför helgen då jag ska passa barn i 4 dygn :) Ska försöka hitta nån kul bok å komma på lite roliga grejer vi kan göra där uppe nu de här dagarna, baka lite kanske :)

Lite blandade bilder: