tusshuvuds

Jag har tagit körkortet!

Kategori: Allmänt

Igår tog jag det! Jepps :) Jag får köra bil!!! brum brum tut tut!! :P haha!
Nä men det är helt sjukt vad skönt det är! Man är fri som en fågel.. Nu kan ta mig vart jag vill när jag vill typ.., bara jag har råd med soppan så :)

Sen blev det möte på arbetslivsresurs, gick bättre än förväntat, de var nöjda med mig å de jag gjort under de månader jag varit hos dem.. Sen var det ju ett stort plus att få meddela att man lyckats med körkortet också.. Har ju vart frånvarande de senaste 4-5 (?) gångerna pga jobb eller intensivutbildning så kändes bra att ha något att komma med.. :) Och beskedet om att jag kommit in på utbildningen också.. :) Och att jag fått helg jobb utanför Alingsås.. Nästan så att det är för bra för att vara sant som det flyter på nu.. :) Kan det vara för att jag struntat i att städa här hemma? kan det vara ett vinnande koncept tro? maybe perhaps.. men börjar kännas som att det är läge att röja här igen snart, börjar bli äckligt.. :) men fan om lyckan vänder! då stökar jag till igen :P

Idag åkte mamma hem med mig ifrån stan... Det gick som de gick men vi kom hem hela å hållna.. fast jag vart sjukt irriterad på biljäkeln som e totalt hopplös av å till, eller nä just jag, det är ju just hoppig som den är! Har suttit å kikat runt efter en bil på blocket nu ikväll och hittat åt några som jag ändå tyckte va ok :) har mailat länkarna till pappa så får vi se om han godkänner någon utav dem så kanske de blir att man köper sig en bil också nu.. men sen är pengarna mina borta alldeles :) men lika bra man vänjer sig vid att vara fattig student tror jag :)

Gisse pisse kisse har spanat in en fluga här i stugan nu så vi får väl se hur mycket jag får sova inatt.. Fattar inte varför han inte bara åt upp den när han hade den på golvet.. äckligt som sjutton men då slipper man va rädd å få en blomkruka eller någe i huvet inatt iaf, han nafsade på den å sen flög den iväg, hur nu de kunde va möjligt.. Aja, får hoppas han sväljer den nästa gång han får tag i den.. :)