tusshuvuds

Långkörning och jordiga- (gröna?) fingrar..

Kategori: Allmänt

Hotellnatt i Borås Lördag 11/6 - Blev en sväng till Borås när min mamma med väninna skulle på 50 års kalas, vi började åka 23:00 på fredagkvällen jag körde 58 mil i ett sträck innan mamma körde 2,7 sen körde hennes vän ca 13 mil och sen var det min tur igen :P Pausade lite i Alingsås och fick träffa riktigt härliga släktingar, när vi kom fram till hotellet slocknade jag och var totalt bort i 5 timmar, sen var jag chaufför men åkte tillbaka till hotellet och vilade lite mer innan jag joinade kalaset senare på kvällen.. Dagen efter var det hotellfrukost kl:07:00, vi lyckades ta oss dit till halv 8, kvart över 8 började vi åka hemåt, stannade å tankade i Skara, då hade bilen gått 107 mil, hann bli 75 mil till innan vi kom hem, och på Söndagen var det bara jag som körde hela vägen :) Det jag funderar lite på nu är; varför har jag utbildat mig till plattsättare när jag tycker så mycket om att köra bil???

Paus i Alingsås



14/6 Håller på att plantera ute i trädgården och i ”växthuset” (har ställt in brorsans terrarium på den inglasade verandan och hoppas det kan funka), Sen har jag fixat ett grönsaksland också, typ.. köpte 10 jordsäckar å hällde i gammla sandlådan på gården.. där har jag satt morötter, gurka (sån man ska lägga in), jordgubbsplant, rödbetor och snart plocksallad, kan hända att jag sätter lite potatis också, men har inte bestämt mig än.. :) kul att gräva i jorden å hoppas att nånting kommer upp, för tro mig det krävs hopp..
Imorgon ska jag till sjukhuset, drömde inatt att jag försov mig och missade det.. Men det får jag ju självklart inte göra! Hade sån panik i sömnen och när jag vaknade.. Bara önskar att allt går bra imorgon.. Det vill jag att det ska göra..



Tomater (vanliga och cocktail) blommor och apelsiner.