tusshuvuds

Innerväggen på g igen 😊

Kategori:

Nu är nästan hela innerväggen nedmonterad, nån bräda på golvet kvar och nån list som sticker fram lite här och där osv..  Men annars är den nere 👍 
 
Satt reglar och så tänkte jag att nu går det snabbt med brädorna, men det tyckte inte skruvdragaren som bestämt sa att nu är batteriet slut faktiskt! Men det hann bli en duktig skillnad mot det bättre ändå idag 👐👌
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Leif säger:
    2018-01-17 | 23:23:11

    Kul att se ditt projekt. Inte många jag känner som skulle ge sig på något sånt ensam. Ser fram emot fortsättningen. Jobba inte ihjäl dig bara.

    Jämtland är fyllt av gamla kåkar som behöver kärlek, så jag hoppas fler gör som du. Vore kul att veta ungefär i vilken del av jämtland du hålls. Min favoritdel är så långt upp att den nästan är Lappland.

    Och tänk om jag hade hälften av din energi, då skulle kanske min värmländska kåk få den omvårdnad den förtjänar.

    Svar: Renoveringen är pausad ända sen i somras. Och min energi är inget att vara avundsjuk på, den är mer eller mindre slut. Eller ja, nu börjar den sakta och osäkert att komma tillbaka igen, men jag måste lära mig att ta det mycket lugnare än vad jag gjort hittills, när jag väl får ta tag i mitt hus igen. Jag håller till mellan Åre och Östersund , så i mellanskiktet av Jämtland kan man väl säga.
    Elin

Kommentera inlägget här: